Luidsprekers

IPSIS Acoustics begon eind jaren 80 als een bedrijf in luidspreker-design. Ondertussen zijn de werkzaamheden wat verlegd. Akoestiek, lawaaibeheersing, studio design en professionele speakersystemen vormen de core-bussiness van IPSIS.

Uiteraard blijft ons hart bij luidsprekers betrokken.

Naast de design-serie Vox Rotunda luidsprekers bieden we ook onze lijn studio monitoren aan als bouwpakket. We hebben de monitor systemen voor een aantal professionele studio’s verzorgd; een groeiend aantal hits en goede opnamen zijn tot stand gekomen op onze monitoren. Bij onder andere Marcel Kramer (www.werbemacher.com), Roy KleinEntink (Roy’s Kitchen), Dick Kemper (www.audiostudio.nl), Willem te Voortwisch (www.beverlybeats.nl) etc etc worden platen van Jovink en de Voederbietels, Intwine, Bert Heerink etc etc opgenomen en afgemixt op IPSIS monitoren.

Het is natuurlijk interessant om de speakers waarop top-producers muziek beoordelen zelf in uw luisterruimte te gebruiken.
We hebben helaas niet meer de tijd om speaker behuizingen te verzorgen, maar de zelfbouwer is bij ons altijd verzekerd van onze aandacht: we doen met plezier controlemetingen aan systemen en geven alle informatie die we kunnen om iemand met een speaker project verder te helpen.

We hebben uiteraard alle mogelijkheden om metingen en simulaties aan speakers te doen.

IPSIS is leverancier van de volgende merken luidsprekers en onderdelen:

Vifa
Scanspeak
Peerless
Seas
Excel
Eton
Lotus
Gradient
Davis
Morel
Craaft
Intertechnik
Audyn
Monacor
IMG
RCF

Voor verdere informatie kunt u ons altijd even mailen of bellen.