free website design templates
Mobirise

Centraal Museum Utrecht

IPSIS werkte met architectenbureau SODA+ aan het Centraal Museum Utrecht. Onder andere de winkel van het rijksmonument werd akoestisch verbeterd zonder dat onomkeerbare veranderingen zijn toegepast en de uitstraling is gewaarborgd. De situatie is historisch gezien een kapel met de daarbij horende akoestiek. Omdat het voor het winkelpersoneel uiteraard prettig is om klanten te kunnen verstaan hebben we oplossingen bedacht die de opdrachtgevers als zijnde zeer bevredigend kwalificeerden.   

Mobirise

Mobirise

In een horecazaal werd een hangende collegezaal geraliseerd. De collegazaal heeft een transparante scheidingsconstructie naar de horecazaal. De hele constructie inclusief de luchtbehandeling is akoestisch ontkoppeld gebouwd zodat beide zalen kunnen worden gebruikt zonder dat geluidsproblemen ontstaan.

Mobirise